fbpx

Marta Recasens

  • Photography
  • Portfolio

El meu nom és Marta Recasens,

Una mica de mi…

Somiadora, curiosa, alegre, aventurera, tossuda, perfeccionista, idealista, capritxosa, espontània, propera, amant dels petits plaers, de la naturalesa, dels animals, dels viatges, dels amics, de la família… i mare per partida doble!!! 

M’encanta la “bellesa” (entre cometes perquè aquesta és sempre subjectiva), buscar l’essència i bellesa que resideix en cada petita cosa, en cada moment, en cada persona, en cada escenari…imagino que d’aquí sorgeix la meva passió per la fotografia!. Una passió que ha anat creixent i evolucionant amb mi…

Després d’estudiar la meva carrera en economia vaig viure uns anys a Londres i aquí va començar tot… un nou món que descobrir i al qual observar, així que vaig començar a disparar i a fer alguns cursos de fotografia encara amb el romanticisme de l’analògic i revelant en blanc&negre en la cambra obscura… Vaig viatjar, la meva altra gran passió que va tan de la mà amb la fotografia i que retroalimenta aquestes ganes de continuar veient i continuar disparant.

De tornada a Barcelona vaig seguir amb la meva afició… i amb el temps la maternitat es va anar fent present al meu voltant, així que ja va ser fa uns anys quan vaig descobrir aquesta nova faceta de la fotografia, la fotografia newborn i de família la qual em va captivar!

Des de llavors doncs m’he anat formant amb diferents fotògrafes referents en aquesta especialització i practicant i practicant perquè l’afició passés poc a poc a convertir-se en quelcom més. I així és com la fotografia familiar ha acabat encaixant a la perfecció en la meva evolució personal i professional!

I aquí estic, mare d’un nen i d’una nena que a part de donar un altre sentit a la meva vida i moooltes altres coses que podria dir sobre la maternitat… però que ja sabeu, han fet aflorar més que mai la meva necessitat de col·leccionar bells records,  d’aturar els temps d’alguna manera…per no oblidar, per sempre recordar, per no perdre’m cap instant, cap detall, cap etapa. M’han fet sentir una imperiosa necessitat d’anar creant un llegat familiar que expliqui la nostra història…amb la meva càmera com a millor aliada, és clar!

Vols que expliquem també la vostra?

Per això,  si em doneu aquest plaer i privilegi m’encantaria compartir i captar també la bellesa d’alguns dels vostres moments perquè siguin una mica menys efímers…i així crear plegats  el vostre tresor que segur amb els temps anirà guanyant un valor incalculable perquè explicarà la vostra història, la història de la vostra vida…

Ens hi posem???

 

“ …Col.leCciOna BellS ReCorDs, Crea el TeU TreSor…”